Catalunya Virtual

Web Bloc de Catalunya Virtual

Museu MacCAT

El MACCAT (Museu d’Art Contamporani de Catalunya Virtual) és l’espai per a mostrar creacions i obres plàstiques originals (pintures, fotografies, escultures, objectes,…) al sim de Catalunya Virtual. Al MACCAT s’hi fan exposicions temporals tant d’artistes catalans com d’internacionals.  

Exposició actual

– Ikonos Bluebird –

Sovint tenim la natura molt més a prop del que pensem, i només cal aturar-se, observar i deixar-se seduir per aquelles petites formes i colors que ens envolten per entendre que en formem part indissoluble. 

 Les fotografies que trobareu aquí exposades no són professionals ni pretenen ser-ho. Són fruit de determinats instants d’introspecció i relaxació que m’agrada compartir amb els que estimeu i respecteu la natura. 

  Expo Natura 

-Anar-hi: Clica aquí –  

MacCat  

    

———————————————————–

Exposicións Realitzades

 

– Viviannadelllac Ulrick – 

 

Aquestes són les dues primeres sèries de fotografia que faig, per exposar:  

SUPERVIVENCE està inspirada en Luis Royo, en la seva obra Evolution. Són sis imatges amb un transfons post-apokaliptic…imatges de supervivència enmig del caos.  

BATH TIME són  imatges decadents, a la banyera….imatges amb un regust victorià…però que al mateix temps resulten fresques, doncs totes evoquen un moment de suma tranquil·litat.  

Viviana  

——————————————————————————————-  

– Sora Nizna –

 

La exposició consta de dues parts diferenciades, la col·lecció FEARS i la SOUL.  

Sora  

——————————————————————————————-  

– Kyra Roxan –

 
Kyra Roxan es una notable jove escultora i educadora que va vindre a Second Life per a compartir el seu talent. Te una amplia formació en varies formes d’art, amb especialització en escultura. Es una artista versàtil que prefereix els colors base utilitzant uns pocs elements simples per a conseguir el màxim efecte. Cada peça evocarà emocions plaenteres i personals a l’observador. 

Educada a la renomenada Universitat de Belles Arts a Barceona. Kyra ha desenvolupat una filosofía de que no hi ha barreres per a l’objectiu final. Les proporcions i altres atributs de la peça existeixen per a comunicar el que la peça està transmetent. Avans de la manipulació de l’ítem, Kyra toca i utilitza els seus sentits per a comunicar-se amb la peça, per a determinar qué vol ser. Kyra creu que el treball final s’expresarà ell mateix.  

“La piaza habla”.  

Kyra Roxan  

——————————————————————————————-  

– DcD Cheng –

 

Soc DcD Cheng i soc aficionat a la fotografia i m’encanta viatjar per el mon, aquí us porto un dels meus viatges a Tanzania que vaig fer per lliure, vaig llogar un cotxe, un guia i un cuiner, moltes nits dormíem a la sabana amb una tenda de campanya. Aquí podeu veure una selecció de algunes de les meves fotos, encara queden molts animals en llibertat encara que n’hi ha que s’han extingit o algunes especies estan protegides perquè queden pocs individus com el cas del rinoceront que en el Parc Nacional de Ngorongoro sols queden 15 exemplars, es una pena que nosaltres ens ho carreguem tot, aquí teniu algunes fotos del Llac Manyara, Llac Natron, Parc Nacional de Ngorongoro, Parc Nacional del Serengueti i d’algun poblat Masai en el que hi vaig passar algunes nits i vaig aprofitar per pujar a un volca que encara esta actiu a Tanzania el Oi Onyo Lagai. 

 

 

   DcD   ——————————————————————————————-  

 

– Jeannete Renoir – 

Anubhava és percepció directa, experiència, cognició. L’experiència on s’arriba al final d’una acció, d’una percepció, sentiment o pensament. 

L’obra exposada és un intent d’expressar les experiències i sentiments, i la meva personal visió d’alguns conceptes. 

Expo Jeanette Renoir 

  ——————————————————————————————-  

Anuncis
 
%d bloggers like this: